Evidenční číslo: 02170
Adresa: V. Talicha, České Budějovice 2, České Budějovice
Cena: 3 741 617Kč
3 741 617Kč

Nemovitosti

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji byt v Českých Budějovicích 2+kk o podlahové ploše 64,3 m2 při ceně 58.190,-Kč/m2 ve 2. NP novostavby ojedinělého projektu REZIDENCE OSKARKA, v prvním živém zeleném domě v našem kraji.
Součástí bytu je terasa 15,8 m2 na západní straně a terasa-zelená plocha 18,1 m2, která je umístěna na zelené střeše atria domu, skladovací kóje 5,94 m2 a též parkovací stání v přízemí domu. Celková cena bytu včetně příslušenství je 4,771.347,-Kč. Byt s balkonem skýtajícím krásný výhled či s terasou na posezení s vašimi blízkými je investice, která jednak velmi zpříjemní komfort vašeho bydlení, a jednak značně navýší hodnotu takové nemovitosti při případném prodeji.
Byt se prodává včetně standardního sanitárního zařízení, podlahových krytin, dveří a obložek, vypínačů, součástí je příprava na kuchyňskou linku. Inteligentní zařízení Loxone ve standardní výbavě bytu ovládá zónovou regulaci topení, zprostředkuje přehled aktuální spotřeby energií, má přístupový systém videovrátného a kódové klávesnice pro pohyb po budově, když tablet bude součástí každého bytu.
Rezidence Oskarka se nachází na rohu ulice Oskara Nedbala a Václava Talicha v Českých Budějovicích. Je umístěna poblíž sídliště Šumava, v atraktivní části města s veškerou občanskou vybaveností včetně školy a školky. V blízkosti je vybudován nový relaxační park, v docházkové vzdálenosti naleznete multikino CINESTAR. Centrum města je velice dobře dostupné městskou hromadnou dopravou.
Nově budovaný objekt Rezidence Oskarka má velmi dobrý koncept návrhu, díky kterému nedojde jeho realizací ke zhoršení tepelného komfortu celé oblasti. V jeho nejbližším okolí naopak dojde k výraznému zlepšení zejména prostřednictvím optimální koncepce zelené infrastruktury z jižního směru
Tento budějovický projekt výrazně přesahuje nastavenou úroveň běžně realizovaných projektů a zařazuje se do elitní společnosti pokročilých návrhů, které snesou srovnání i s náročnou zahraniční konkurencí. (Podloženo certifikací GREENPASS)
Výstavba byla zahájena na začátku roku 2020 a kolaudace naplánována na 3. čtvrtletí 2022. Více informací na www.rezidenceoskarka.cz

Základní info

Konstrukce: Skeletová
Adresa: V. Talicha, České Budějovice 2, České Budějovice
Cena obsahuje s provizí RK

Plochy

Plocha sklepa: 6m2
Plocha terasy: 34m2

Počty místností, umístění

Patro, podlaží: 2. podlaží
Počet NP: 9
Typ objektu: patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti: B - velmi úsporná
Podle vyhlášky: Vyhláška č. 78/2013 Sb.

Vybavení objektu

Výtah, Terasa, Garáž, Sklep, Balkon

Dopravní dostupnost

MHD

Máte otázku?

Kde inzerujeme?